סוגי חברות
שמי מירב הגלילי, מיסדת סטודיו טיפול, בית לריפוי וטיפוח חוסן רגשי וגופני דרך שיעורי יוגה ותנועה, פסיכותראפיה ויוגה תראפיה. אני מאמינה בגישה התפתחותית וטיפולית אינטגרטיבית המשלבת בכל שלב ובכל מצב חיים, עבודה עם הגוף, הנפש והרוח. היוגה נכנסת יותר ויותר למערכות הבריאות הפורמאליות בארץ ובעולם ומקבלת הכרה כתרפיית גוף-נפש
המטפחת חוסן גופני ורגשי ומסייעת לנו לפגוש אתגר, קושי ותסכול בצורה יציבה ומווסתת ובכך למנן ולהפחית את הסטרס. יוגה הוא תרגול פיזי בשדה רוחני הכולל את אימון הגוף, הנשימה, ההרפיה וריכוז התודעה. תרגול זה מסייע להעלות את רמת המודעות האישית דרך שילוב בין תנועה ושחרור והעמקה של הקשרים בין תנועה ותודעה. הסטודיו מציע שיעורי יוגה ותנועה על ידי מורות שהן גם מטפלות המחזיקות בצורה שלמה את כל מימדי החוויה, הגופני, האנרגטי, הנפשי והרוחני.
קצת עליי....
מה הסטודיו מציע?
המורות בסטודיו
מיכל שני
מורה מוסמכת ליוגה מטעם ארגון מורי היוגה בישראל ומלווה אנשים תהליכים דרך היוגה. בוגרת קורס ין יוגה, קורס התמקדות משתמשת בכלים שונים מתחום האימבודימנט, מיינדפולנס, נשימה ככלי טיפולי ועוד. תואר ראשון בריפוי בעיסוק, מנחת קבוצות הורים וצוותים חינוכיים. בעלת תואר שני בחינוך (הדרכה, מדיניות וניהול) מטעם האוניברסיטה העברית (תוכנית שוורץ).
“לא התלמיד יתאים עצמו ליוגה, אלא יש להתאים את היוגה לתלמיד ולפי צרכיו” ט.ק.וו דסיקשר.
אני צועדת בדרך היוגה הרבה שנים, תלמידה של מירה ארצי פדן – מפתחת היוגה הנשית ושל יעל שקד – מורה בכירה לויני יוגה ויוגה נשית. חוקרת ולומדת בסקרנות את הקשר בין גוף לנפש וכיצד ניתן להיטיב ולשפר את איכות חיינו, תוך הקשבה לגוף על מזרון היוגה ומחוץ לו.
אני מאמינה בעבודה מודעת דרך תרגול גוף, נשימה ותשומת לב למתרחש בהכרה כדי להבהיר את ההכרה, להבין את טבע הדברים, לדייק מה מתאים לי וכדי להתפתח ולהיטיב עם עצמי, עם האנשים הסובבים אותי ועם הסביבה בה אני חיה.
תותי בן טוב
מוקירה תודה לדודי מלכא, מורי היקר שמלווה אותי בדרך ונותן לי המון השראה. לאיילת מלכא, אדם הראל, קרן אור קיצ׳ס, וכמובן שאנדור רמטה ואמה בלנייבס על שראו והאירו את הדרך, העבירו את הידע והובילו בנתיב היוגה.
המפגש הראשון שלי עם התרגול היה בהרדוף ב2016, בשיעורי שאדו יוגא בסטודיו של איילת ודודי (מורי עד היום). משם התגלגלתי בתשוקה וסקרנות אין קץ דרך הכשרות ותרגולי אשטנגה, ויניאסה, נגיעות איינגאר, יוגה נשית, פילאטיס מזרן ובחזרה אל דרך השאדו יוגה.
בעזרת עקרונות אנטומיים בסיסיים ודרך חקירה של הגוף, גבולותיו וההשפעה היחסית שיש לנו עליו- נבנה בסיס יציב, נכשל את מערכת העצבים, נלווה את איסוף ההכרה, נתמסר לתנועה ועצירת תנועה, נגביר את הווליום של הריכוז, נתבונן בשינוי כעקרון מנחה.